Alunecă spre retrogradare ?

Remiza alba cu Vointa Sibiu l-a descurajat pe Grigoraş. Ajuns la cinci meciuri fara victorie, antrenorul pandurilor se gandeste la ce e mai rau. „In ritmul asta alunecam spre zona retrogradarii”, spune Grigoraş.

Pandurii s-au transformat radical faţă de tur. Dintr-o echipă de temut au ajuns una a păcii. Gorjenii n-au mai câştigat un meci oficial din decembrie şi au strâns doar 3 puncte din ultimele 5 partide.

Grigoraş îngrijorat

Deşi sunt pe 7 în liga întâi, pandurii se gândesc deja la cele mai negre scenarii. Obiectivul de a termina în primele 10 e în pericol iar echipa ar putea reveni în situaţia clasică din ultimii ani. „E dureros pentru noi, e al cincilea joc din retur fără victorie. Încercăm să facem tot posibilul să câştigăm la Mioveni. Deja ne gândim la alte lucruri urâte la care începusem să nu ne mai gândim în ultimul timp. Se pare că revine în actualitate căderea noastră spre acea zonă care nu convine nimănui, a retrogradării. Sper să nu fie aşa, mai sunt destule etape de jucat dar cert este că indiferent cum vom juca, trebuie să câştigăm şi puncte”, spune mâhnit antrenorul.

32  -  de puncte au acumulat pandurii. Mai au nevoie de 8 pentru a fi siguri că nu vor ajunge la matineu

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: