Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Amânare în procesul Băsescu-Surupăceanu

Judecătoria Sectorului 5 a amânat pentru 30 mai pronunţarea deciziei în procesul deschis de preşedintele Traian Băsescu deputatului PSD Mugurel Surupăceanu. Traian Băsescu l-a dat în judecată pe Surupăceanu la 31 martie 2010, la Judecătoria Sectorului 5, cerând instanţei să îl oblige pe parlamentar să îi plătească daune morale simbolice, pentru afirmaţiile făcute de acesta în legătură cu interesul PDL şi al Administraţiei Prezidenţiale în privinţa susţinerii şi favorizării consumului drogurilor uşoare.

Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a declarat, în luna februarie 2010, că "grupuri de interese" din PDL au legătură cu afacerea produselor etnobotanice şi anunţa că, începând cu 15 februarie, va strânge semnături pentru înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: