Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ambulanță cerută de Sorina Pintea în arestul Poliției

O ambulanţă solicitată duminică pentru fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, aflată în Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Pintea a primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

”În această dimineaţă, la Centrul de Retinere şi Arestare Preventivă nr 1. a fost solicitată ambulanţa, pentru o persoană aflată în arest preventiv”, anunţă Poliţia Capitalei
De asemenea, precizează că ”persoana a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea”.

Persoana pentru care a fost solicitată ambulanţa este fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, aflată în arest preventiv începând de sâmbătă,sub acuzaţia de luare de mită.

Sorina Pintea a anunţat recent că a fost diagnosticată cu dermatomiozită, o boală în care agresiunea imună are loc la nivelul vaselor din învelisul conjunctiv al fasciculelor musculare.

 actualizare: Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, aflată în arest preventiv ca urmare acuzaţiei de luare de mită, cere transferul la un spital din sistemul public, repectiva Spitalul Sfânta Maria, aformând că starea de sănătate i s-a agravat.

Pintea, care a fost diagnosticată cu dermatomiozită, acuză agravarea stării de sănătate. Sorina Pintea afirmă că din cauza simptomelor - parestezii faciale şi la nivelul membrelor, stări de vomă, dificultăţi de înghiţire, senzaţia de apăsare la nivelul esofagului - o ambulanţă a fost solicitată duminică la Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Pintea a primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Ea precizează că i-a fost administrată glucoză intravenos, Ketoprofen şi un calmant şi că i s-a făcut şi un EKG. De asemenea, i-a fost măsurată glicemia, care avea valori de 132, deşi din cauza stării de sănătate nu putuse mânca.

Fostul ministru afirmă că unele dintre simptome persistă, motiv pentru care solicită internarea într-un spital public.

Vizualizări: 2,963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: