Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ancheta DNA de la Bîlteni a murit

Procurorii DNA au finalizat de aproximativ o săptămână audierile localnicilor din Bâlteni, însă până în momentul de faţă nu se cunoaşte rezultatul anchetei. Ba mai mult, primarul Gheorghe Păsărin este convins că acesta nu se va comunica niciodată. “S-au terminat audierile, însă nimeni nu ne-a comunicat rezultatele lor. Sunt convins că nici nu ni se vor comunica vreodată. Chiar dacă totul va rămâne un mister, cred că acolo unde vor fi suspiciuni se va începe urmărirea penală. Nu cred că vor fi cazuri de acest gen la noi în comună. Consider că la Bâlteni nu se poate vorbi de fraudarea referendumului, ci doar de eroare umană”, a declarat Gheorghe Păsărin.

Chiar dacă în mai multe localităţi din ţară sunt cercetaţi penal preşedinţii de la secţiile de votare, edilul de la Bâlteni este convins că pe raza comunei sale referendumul a fost organizat ca la carte. “Nu poate fi vorba despre cercetarea preşedinţilor secţiilor de votare. Fiecare şi-a făcut treaba aşa cum trebuie. Fiecare partid a avut reprezentanţii în secţii şi nu a fost semnalată nici o încercare de fraudă. Logistica pentru referendumului am asigurat-o fără nici un fel de probleme. Ba chiar, am organizat un punct de control la intersecţia de la Peşteana pentru a fi evitate orice fel de speculaţii”, a mai precizat Gheorghe Păsărin.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: