Anchetă la Craiova pentru bebeluşul abandonat de mama din Stoina

Gorjeanca de 44 de ani din Stoina, care săptămâna trecută şi-a abandonat copilul de un an şi jumătate pe peronul gării din Craiova este acum anchetată de poliţiştii din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare Craiova.

Oamenii legii din judeţul vecin au preluat ieri dosarul de la colegii lor de la Gorj întrucât fapta s-a produs pe raza lor de competenţă. Dosarul fusese deschis iniţial de poliţiştii din Stoina, după ce bunica bebeluşului a mers la postul de poliţie din localitate şi a anunţat dispariţia acestuia. Femeia şi-a văzut nora că a venit acasă de una singură, deşi ştia că plecase la Craiova împreună cu cel mic.

Mama pusă sub anchetă mai are acasă doi băieţi, de 12 şi 11 ani, iar de vreun an de zile, după ce l-a născut pe cel mic, a suferit schimbări în comportament, având nevoie chiar de tratament medical pentru a-şi rezolva problemele constatate de medicii de la psihiatrie. Femeia nu şi-a mai luat însă medicamentele în ultimele săptămâni, iar acum a revenit în atenţia celor care o tratează. Sătenii refuză să vorbească prea multe despre ea şi soţul său, oamenii spunând că aceştia sunt certaţi cu aproape tot satul. Bunica din partea tatălui, care stă la 3 case de Poliţie, este cea care are grijă de cele mai multe ori de copii celor doi soţi, Direcţia pentru Protecţia Copilului Gorj fiind aşteptată azi la Stoina pentru a stabili dacă cei mici mai rămân în grija părinţilor sau sunt luaţi în grija statului.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: