Andrieş, neglijat de conducerea Energiei din prima zi

Liviu Andrieş a susţinut ieri primul antrenament din noul mandat la Energia Pandurii. Considerând probabil că nu este necesar să-l prezinte pe noul antrenor care a mai pregătit echipa, conducerea nu a organizat nici o prezentare oficială sau conferinţă de presă, nici un reprezentant al conducerii nefiind prezent la primul antrenament. Din acelaşi motiv antrenorul nici nu a putut răspunde la prea multe întrebări legate de viitorul echipei sau al jucătorilor, răspunsurile la aceste întrebări nefiind cunoscute decât de conducători.

Pregătirea handbaliştilor de la Energia Pandurii va continua în aceiaşi formulă până sâmbătă iar de luni jucătorii care mai rămân la Târgu jIU după convocările la lot vor mai efectua câte doua antrenamente pe zi, unul la sala de forţă şi unul la Sala Sporturilor. Handbaliştii vor rămâne în activitate până pe data de 15 decembrie când vor pleca în vacanţă, Revenirea  fiind programată în primele zile ale lunii ianuarie când se va pleca în cantonamentul de iarnă.

În ceea ce priveşte prima sa zi de lucru la Energia Pandurii, Liviu Andrieş a considerat-o una normală deşi are încă multe întrebări fără răspuns în ceea ce priveşte lotul care, după ultimele declaraţii ale conducerii, se va subţia în perioada următoare. Andrieş spune că antrenamentele din această perioadă nu vor fi dificile ci doar de menţinere, mai ales că mai mulţi jucători vor pleca la loturile naţionale: „Prima zi de lucru a fost una normală şi firească, acum nici nu facem antrenamente grele, doar întreţinere şi nu voi pune baza decât pe astfel de antrenamente. Începând de săptămâna viitoare se va reuni şi lotul de seniori şi cel de tineret şi voi mai rămâne cu doar 6-7 jucători aici. Până atunci o să mă edific şi eu asupra lor şi o să am discuţii particulare cu ei să îşi spună ofurile şi acele discuţii vor rămâne numai între noi”.

Cum la prezentarea antrenorului nu a fost nimeni din conducerea clubului, nici contractul antrenorului nu a fost semnat. „Nu am semnat contractul, am avut doar o discuţie cu conducerea dar nu cred că problema e acum o semnătură,  deşi viaţa m-a învăţat că ce e scris se poate respecta. Sper să nu fie probleme”, a mai spus noul antrenor al Energiei. Incertitudini sunt şi la nivelul băncii tehnice pentru că nu s-a ajuns încă la un acord cu Sandu Iacob care este agreat de Andrieş pentru funcţia de secund: „Am purtat o discuţie cu Sandu Iacob dar şi el trebuie să mai discute cu conducerea clubului şi va hotărî dacă vom colabora. El îşi doreşte să lucreze cu mine dar depinde de partea financiară pe care trebuie să o discute cu conducerea”.

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: