Anexe gospodăreşti mistuite de flăcări. Focul, pus intenţionat!

Pompierii gorjeni au intervenit sâmbătă, 19 martie, pentru a stinge două incendii care au izbucnit la nişte anexe gospodăreşti din Leleşti şi Ţânţăreni. În ambele situaţii oamenii legii au concluzionat că focul a fost pus cu intenţie.

Două echipaje au intervenit sâmbătă seara în satul Frăteşti-comuna Lelești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietatea lui Stanca C. În incendiu au ars: anexa gospodărească construită din lemn, pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp dar şi circa 230 baloţi de fân.

Tot sâmbătă, un echipaj de stins incendii din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni a intervenit în satul Ţânţăreni, pentru a stingere un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietatea lui Marin B. Flăcările au mistuit anexa gospodărească construită din lemn, pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. Cauza probabilă a incendiului este „Flacără – folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu”, au spus reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj. 

Vizualizări: 606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: