Angajat din minerit, condamnat pentru ultraj

Un gorjean care în ultimii ani a avut parte de câteva dosare penale, finalizate inclusiv cu condamnări penale ale sale, a primit acum verdictul inclusiv într-un dosar de ultraj, după ce un agent de la Poliţia Municipală, Cătălin Ionuţ Radu, a depus plângere la Parchet.

Vasile Sebastian Bobei, angajat al fostului Complex Energetic Rovinari în perioada în care pe numele său era deschis primul dosar penal, a fost condamnat acum pentru acuzaţia de ultraj la un an şi jumătate de puşcărie. Într-un alt dosar acesta a fost condamnat la 3 ani de puşcărie, iar într-un alt proces a primit o pedeapsă de doi ani, ambele fiind cu suspendare. Acum instanţa a anulat suspendarea respectivă, a dispus contopirea lor, inculpatul urmând să execute pedeapsa cea mai mare, respectiv pe cea de trei ani.

Bobei a recunoscut la unul din procese că s-a ocupat cu vânzarea unor maşini second-hand aduse în special din Germania, cu unii dintre clienţii săi nereuşind să se înţeleagă întotdeauna, printr-o sentinţă bărbatul fiind obligat, de exemplu, să-i restituie unui cumpărător suma de 4000 de euro. Inculpatul s-a declarat mereu nevinovat, el menţionându-i la un moment dat unui judecător că ar fi victima unor înscenări. „Este o înscenare pentru a se răzbuna pe mine. Mi-au promis că mă rezolvă ei pentru că îl ştiu pe un procuror de la Târgu Jiu. Păi ce dosar este acesta în care denunţătorul îşi pune martori cumnatul şi bunica? Aşa aduc şi eu 3-4 persoane şi pot să vă înscenez şi eu ceva dvs. domnule preşedinte”, spunea bărbatul într-unul din procesele derulate la Târgu Jiu.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: