Motru: Bătălie pe trei locuri de poliţist local

Nu mai puţin de 18 candidaţi se bat pentru 3 posturi de inspector poliţist local în municipiul Motru. Aceştia se vor ocupa de monitorizarea camerelor de luat vederi amplasate în municipiu. Concursul este organizat de primăria Motru, astăzi având loc prima probă din cadrul selecţiei, proba scrisă, urmând ca joi să aibă loc interviul.

Primăria Motru a scos la concurs 5 posturi, 3 de inspector poliţist local, un post de inspector grad profesional principal pentru Serviciul Resurse Umane, Informatizare, Programe şi Proiecte Comunitare, la care s-au înscris două persoane şi un post de inspector grad profesional asistent pentru Biroul Registru Agricol, Cadastru şi Agricultură, la care există un singur candidat. Cea mai râvnită meserie este cea de inspector poliţist local. Cei care vor câştiga concursul vor trebui să monitorizeze cele 45 de camere video de supraveghere montate de municipalitate în diverse puncte ale oraşului Motru. „E un concurs pentru nişte posturi care le-am obţinut la sfârşitul anului trecut. Din 2012 avem documentele trimise şi abia acum am primit aprobarea. Sunt posturi pe proiecte europene. Posturile de inspector de poliţie local sunt pentru sistemul de supraveghere video, ne obligă proiectul să angajăm trei oameni”, a declarat Dorin Hanu, primarul municipiului Motru.   

Cei care au optat pentru unul dintre posturile de inspector poliţist local, grad profesional debutant, au trebuit să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; să aibă cunoştinţe de operare PC şi să cunoască limba engleză sau franceză, la un nivel satisfăcător.

Vizualizări: 265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: