Angajaţii CEO de la Debarcader se mută în chirie. Cât plătesc pe lună!

Cei peste o sută de salariaţi ai CE Oltenia, care îşi desfăşurau activitatea în sediul din Debarcader, au început de luni să se mute în clădirea CEZ, de lângă sediul producătorului de energie din zona Gării. Potrivit informaţiilor furnizate de companie, s-a decis mutarea lor mai aproape de sediul central pentru eficientizarea activităţii. Pentru fostul sediu al CEZ, CE Oltenia va plăti o chirie de 6.000 de euro pe lună. CEO mai spune că sediul de la Debarcader urmează să fie închiriat tot cu 6.000 de euro.

Sediul din Debarcader a fost inaugurat la începutul anului 2014 cu mare fast de directorul general Laurenţiu Ciurel. El a declarat atunci că locul fusese devastat şi că a băgat aproape 100.000 de euro în renovarea lui. Au fost duse să lucreze acolo 140 de persoane, în contextul celebrei reorganizări TESA. Motivul pentru care s-a decis acum mutarea lor este „necesitatea ca personalul aferent Direcţiei Resurse Umane şi Diviziei Strategii – Dezvoltare să desfăşoare activităţi comune sau complementare cu celelalte direcţii sau divizii aflate in sediul principal al CEO, respectiv in scopul dispariţiei unor timpi morţi necesari deplasărilor, cele doua structuri emiţând zilnic o cantitate de documente care trebuiau analizate şi aprobate in sedii aflate la mare distanţă“, spune compania.

Reorganizarea TESA a fost un eşec, acum fiind nevoie de comasarea activităţii Direcţiei Achiziţii, desfăşurată iniţial in trei locaţii diferite. „Obligativitatea asigurării spatiilor necesare desfăşurării acţiunilor de control ale organelor abilitate, pe perioade relativ mari de timp“, este al treilea motiv invocat de companie.

„Chiria pe care o va plăti CEO pentru spaţiul din clădirea CEZ este de 6.000 euro/lună. Clădirea de la Debarcader urmează a fi închiriată pentru aceeaşi sumă“, anunţă CE Oltenia, care nu a găsit încă un chiriaş. În timp ce producătorul de energie plăteşte chirie pentru sedii, în sucursale sunt zeci de birouri goale după ce angajaţii de acolo au fost trimişi la sediul central de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: