Angajaţii de la primării, şcoliţi de Cadastru

Problemele privind punerea în posesie a terenurilor a ajuns şi în vizorul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară care a organizat la agenţia de la Gorj cursuri pentru angajaţii primăriei. Douăzeci de angajaţi de la primăriile din judeţ au obţinut vineri atestat pentru a întocmi planuri de parcelare.

Marius Mănescu, directorul de la Agenţia de Cadastru Gorj, a declarat că cei douăzeci de cursanţi au fost supravegheaţi de doi profesori de la Bucureşti.

La curs au participat angajaţii din primăriile din judeţul Gorj care lucrează în compartimentele de cadastru. După ce aceştia vor absolvi cursul vor fi eliminate contractele cu firmele de cadastru. Vineri cei 20 de cursanţi au susţinut un examen, iar în cazul în care îl vor promova, vor obţine o adeverinţă în dosarul de autorizaţie pentru categoria E. Cel mai important aspect al acestor cursuri, este acela că, persoanele şcolite din primării vor putea întocmi planuri parcelare gratuit, fără a mai fi nevoie să contracteze persoane străine, autorizate să facă acest lucru.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: