Angajaţii Primăriei Cruşeţ au rămas fără salarii

Angajaţii Primăriei Cruşeţ nu şi-au mai luat salariile de două luni. Nu mai sunt bani la buget, iar oamenii aşteaptă acum o nouă rectificare bugetară ca să nu-i prindă sărbătorile de iarnă fără bani. Pentru o singură lună cheltuiala cu salariile angajaţilor ajunge la 50.000 lei, iar la ultima rectificare primăria a primit doar 10.000 lei.

Pe sfârşit de an, angajaţii din Primăria Cruşeţ au rămas fără salarii. De două luni cei 20 de oameni din administraţie nu şi-au mai primit banii, cu toate că Primăria Cruşeţ a fost cuprinsă şi în ultima rectificare bugetară. ”Nu am mai luat salariile de peste două luni. Nu avem bani. Sumele prevăzute au asigurat funcţionalitatea până în lunile august-septembrie. Aşteptăm un trai mai bun”, spune Viorel Drăguşin, primarul comunei Cruşeţ. Primarul se plânge că nici la ultima rectificare de buget nu a primit prea mulţi bani. ”Şi-au amintit şi de noi şi la ultima rectificare am fost şi noi cuprinşi printre cele 11 primării şi am primit 10.000 lei. Cei 21 de salariaţi aşteaptă şi ei la fel o rectificare de buget. Am mai avut şi partea de co-finanţare şi s-au mai dus din bani. Am avut nevoie de  40.000 lei pentru partea de cofinanţare la proiectele europene”, mai menţionează primarul.

PRECEDENT

Anul trecut, chiar în pragul Sărbătorilor Pascale oamenii au trecut prin aceleaşi clipe. ”Nu e prima dată. Au fost ani în care chiar şi şase luni am stat fără bani. De această dată am trimis memorii la Consiliul Judeţean Gorj, la Guvernul României pentru a ne ajuta cu fonduri. Pentru o lună de zile ne sunt necesare 50.000 lei pentru a asigura salariile angajaţilor”, mai spune Viorel Drăguşin.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: