Angajații primăriei, la strâns de gunoaie

Funcționarii primăriei au părăsit vineri birourile pentru a face curățenie în localitate. S-a întâmplat în comuna gorjeană Dănești, acolo unde angajații unității administrativ teritoriale au strâns gunoaiele aruncate de cetățeni la întâmplare.

Autoritățile locale din comuna Dănești și-au propus să termine curățenia în localitate. Nu doar cetățenii au fost angrenați în această activitate, ci și angajații primăriei, care au profitat de vremea frumoasă și s-au pus pe treabă, în teren.

”Și dacă tot este început de primăvară, și dacă tot este vremea frumoasă, ne-am apucat iarăși de curățenie. Colegii mei au strâns gunoiul aruncat la voia întâmplării și au igienizat zona începând de la Bucureasa până la Dănești în fața primăriei”, a anunțat primarul Mădălin Paliță.

Acțiunile nu se vor opri aici și vor continua și în perioada următoare. ”Vinerea viitoare, curățăm zona Botorogi, până la intrarea în Văcarea, și tot așa vineri de vineri până facem comuna mai curată și mai frumoasă. Vă așteptăm și pe dumneavoastră să ne sprijiniți, bucuroși de ajutoare”, a mai spus primarul.

Acțiunea de a avut și rezultate, pe lângă faptul că au adunat gunoaiele, funcționarii primăriei au reușit să-i identifice și pe cei care au aruncat deșeurile la întâmplare. A fost destul de ușor, pentru că mulți au aruncat pe marginea drumului și plicuri de corespondență sau alte documente cu date de identificare.

Vizualizări: 1,074

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: