Angajaţii Primăriei Târgu Jiu, trimişi la şcoală

Un număr de 20 de angajaţi ai primăriei municipiului Târgu Jiu vor participa în cel mai scurt timp la un curs de perfecţionare ce face parte dintr-un proiect elaborat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în parteneriat cu Ministerul Administraţiei şi Internelor. Alte 19 instituţii publice din ţară sunt beneficiarii acestui proiect.

Cei 20 de angajaţi sunt funcţionari publici ce acoperă mai toate direcţiile şi serviciile din cadrul primăriei Târgu Jiu. Aceştia vor face cursurile chiar la Târgu Jiu, câte două până la patru ore pe zi pentru a nu afecta programul de lucru al instituţiei. „Este vorba de 20 de persoane din toate sectoarele de activitate ale primăriei şi aici enumerăm compartimentul licitaţii, urbanism, asociaţii de proprietari, transport, programe, avize şi autorizări precum şi două direcţii, direcţia de venituri şi direcţia de patrimoniu, aceştia vor merge la cursuri în perioade diferite de timp”, a precizat Ramona Evulescu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Târgu Jiu.

Proiectul se numeşte „Procese decizionale eficiente la nivelul administraţiei publice locale din România” şi vizează perfecţionarea competenţelor resursei umane din instituţiile publice de la nivel local. Valoarea totală a proiectului este de 9.988.823 lei, sumă eligibilă nerambursabilă de la Uniunea Europeană. „Banii destinaţi proiectului sunt cu finanţare de la Uniunea Europeană, vor merge la cursuri doar funcţionarii publici nu şi persoanele contractuale, cursul este de aproape 80 de ore”, a declarat Ramona Evulescu.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: