Angheloiu poate demonstra că a fost la primăriile din judeţ. Vezi cum!

Întreţinerea drumului judeţean 675 din Roşia de Amaradia, din zona Seciuri, a fost subiect de dispută ieri într-o emisiune la radio, între vicepreşedintele Consiliului Judeţean Radu Angheloiu şi primarul Liviu Cotojman. Primarul a reclamat dezinteresul pe care-l arată faţă de primarii din judeţ dând exemplul său, spunând că a fost nevoie de intervenţia televiziunilor pentru balastarea unui drum. Acesta a fost contrazis de Angheloiu care poate demonstra cu fotografii că a fost la Roşia de Amaradia.

Prezenţi într-o emisiune la Radio Infinit, primarul din Roşia de Amaradia şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean s-au luat la harţă încă din primele minute. După ce s-au contrazis pe tema alegerilor din Neamţ şi Maramureş, fiecare apărându-şi partidul din care face parte, atacurile au continuat după ce primarul Cotojman a spus că „România stă mai bine decât America“.

Angheloiu are dovezi că a fost la Roşia

Radu Angheloiu a fost întrebat ce ştie despre Roşia de Amaradia că nu a fost niciodată acolo.  „Nu v-am văzut niciodată pe acolo, nu v-am auzit să spuneţi, să mă întrebaţi dl primar aveţi o problemă- Numai în campanie aţi venit, în rest nu aţi călcat pe acolo“, a spus Cotojman.

Angheloiu a fost acuza de mai mulţi primari că nu este interesat nici măcar de soarta localităţilor unde are primari liberali, singurul lucru pe care-l face foarte bine fiind mărirea conturilor şi achiziţia de terenuri. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean atunci când primarul i-a spus că nu a fost niciodată la Roşia de Amaradia pentru că spune el, chiar a fost. Are şi dovezi. Poze cu viceprimarul.

„Pozele pe care le-am făcut cu dl viceprimar de la Roşia de Amaradia, lucrările s-au făcut ca urmare a verificărilor făcute de mine, dar cum dl primar nu agreează zona Seciuri nu ştie“, a spus Angheloiu la Radio Infinit.

Cotojman, supărat rău

Amintind de Seciuri, Angheloiu i-a produs o supărare primarului care nu a avut rezultate prea bune la alegerile din 2008 în această zonă. Între timp lucrurile par să se fi rezolvat. „Dumneavoastră nu ştiţi de vorbiţi. Păi eu am luptat şi am introdus alimentare cu apă la Seciuri cu cei de la ajutor social şi cu un utilaj gratis şi am făcut extindere“, a spus Cotojman.

Primarul i-a amintit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean de adresele pe care le-a trimis pentru a putea beneficia de întreţinerea drumului judeţean 675.

„Am 7-8 adrese, după ce am adus şi televiziunile au venit şi am reuşit o cosmetizare a drumului, balast pe o suprafaţă betonată, iar la ploaie balastul a fost dus“, a spus primarul.

„Dl vicepreşedinte încearcă să-şi apere candidatul“, referindu-se la viceprimarul din comună, care probabil va fi desemnat de PNL la primăria din Roşia..

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: