Antonescu: Domnule Vântu, domnule Voiculescu, nu voi face niciodată înţelegeri cu Traian Băsescu!

Preşedintele PNL Crin Antonescu a acuzat vineri, de la Botoşani, televiziunile de ştiri, dar şi patronii lor, că fac tot posibilul ca liderul PSD Mircea Geoană să fie cel care intră în turul doi cu Traian Băsescu, ţinând să-i asigure că el nu va face nicio înţelegere cu actualul preşedinte.

Antonescu şi-a început atacul comentând că, în cursul zilei de vineri, "pe televiziunile care vor să-l scoată cu tot dinadinsul pe Mircea Geoană în turul doi sunt sumedenii de oameni care vorbesc prostii". "Vorbesc despre faptul că noi nu vom intra în turul doi, că ne vom alia cu Băsescu, că ne vom alia cu PD-ul", a explicat liderul PNL la ce se referă. "Vreau să spun încă o dată: eu, Crin Antonescu, voi intra în turul doi şi voi fi preşedintele României! Voi fi preşedintele României pentru că el nu va fi hotărât nici de prefecţii actuali, nici de autocarele luate pe bani publici, nici de oamenii forţaţi să vină la mitingurile lui Băsescu, nici de CIA, nici de KGB, nici de Sorin Ovidiu Vântu, nici de Dan Voiculescu, ci de voi", s-a adresat el alegătorilor din Botoşani.

"Nu voi face niciodată, domnule Vântu, domnule Voiculescu, nu voi face niciodată înţelegeri cu Traian Băsescu. Niciodată! Domnule Vântu, când dumneavoastră îl susţineaţi - şi l-aţi susţinut patru ani pe Traian Băsescu zi de zi, cu linguşitorii - eu, Crin Antonescu, mă luptam cu Băsescu! Mă lupt cu Traian Băsescu, îl voi învinge pe Traian Băsescu şi nu mă voi înţelege niciodată cu Traian Băsescu pe spinarea românilor!", şi-a continuat Antonescu discursul.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: