Antonie: Schimbările din cariere sunt benefice

Directorul Diviziei Miniere, Daniel Antonie, a declarat că în următoarele şedinţe de Directorat vor fi discutate eventuale schimbări ale conducerilor de la unele cariere miniere. Săptămâna aceasta se va întoarce la serviciu şi directorul general Laurenţiu Ciurel, cel care va lua deciziile în aceste cazuri. Din ce se ştie până acum, pe lista neagră sunt şefii de la Tismana şi Roşia. Directorul Daniel Antonie spune că schimbările au fost întotdeauna benefice.

Daniel Antonie, directorul Diviziei Minere, spune că Directoratul va face o analiză a activităţii din minerit şi va lua câteva decizii, unele de schimbare a actualilor şefi. „Există o analiză în momentul de faţă la nivelul conducerilor carierelor, Diviziei Miniere, şi s-ar putea ca în şedinţele viitoare de Directorat, după efectuarea unei analize temeinice, să facem câteva modificări în conducerea carierelor. Nu e nici un fel de problemă, aceste modificări de conduceri au fost de-a lungul timpului şi sunt benefice“, a declarat acesta.

Până la acest moment, s-ar părea că pe lista neagră sunt Iustin Ioniţă de la Cariera Tismana şi Ion Guran de la Cariera Roşia. Nu se cunosc motivele schimbării lui Ioniţă, însă în cazul lui Guran ar putea fi vorba despre un scandal privind pontarea fictivă a unui angajat prins la furat de cărbune cu alţi indivizi.

Pentru înlocuirea lui Ioniţă s-a vehiculat numele consilierului judeţean trecut de la PDL la PSD, Nicolae Cilibiu. Întrebat de Pandurul despre această posibilitate, Cilibiu a catalogat informaţia ca fiind o glumă de week-end. Ulterior, la un post local de televiziune şi-a nuanţat declaraţia spunând că, dacă este nevoie de el pe un anumit post, va merge fără să pună întrebări. „Nu cunosc nimic de altfel de schimbări, nu am fost anunţat. Nu e cazul să fii întrebat atunci când ţi se dă ceva de lucru, că de asta suntem aici, să ne facem treaba. Dacă conducerea consideră că eşti competent sau că poţi să aduci un plus de valoare printr-un anumit post e normal să te ducă acolo. Dacă nu, nu“, a declarat Cilibiu.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: