Se dă startul programului „Litoralul pentru toţi”

Hotelierii de pe litoralul Mării Negre vor da startul programului de extrasezon „Litoralul pentru toţi” începând cu data de 15 august. Timp de o lună, gorjenii vor putea trece pragul agenţiilor de turism pentru a beneficia de reduceri în condiţiile în care n-au avut încă parte de o vacanţă la mare.

Un sejur de 6 nopţi în staţiuni precum Mamaia, Costineşti, Vama Veche sau Eforie Nord costă în jur de 350 de lei, cu mic dejun. La preţuri ceva mai mari pot fi achiziţionate bilete cu ultra all inclusive. „Urmează acele programe accesibile numeroşilor români. Începând cu 15 august se pun în vânzare ofertele „Litoralul pentru toţi”, unde în funcţie de fiecare staţiune şi de hotelurile intrate în ofertă putem avea preţuri mai mult decât rezonabile, de genul 350 de lei pentru 6 nopţi. Cu siguranţă, acest program poate fi accesat până pe la 15 septembrie. După cum arată previziunile meteo pentru perioada următoare, cred că toată luna septembrie se poate merge la mare. Avem deja trei rezervări, până în acest moment pentru finalul lunii august”, a declarat Ionuţ Catrina, reprezentantul unei agenţii de turism.

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi care asigură toate cele trei mese –servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locurile de joacă, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă ajung la 800-1000 de lei/persoană la hoteluri de trei, patru sau cinci stele. Şi la pachetele turistice din afara ţării se aşteaptă reduceri pentru perioada 15 august-15 septembrie. Ofertele vor pleca de 150 de euro de persoană pentru un sejur de 7 nopţi.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: