Pandurii a adus un portar dorit de Real Madrid

Pandurii se află acum în perioada de pregătire şi de formare a lotului după ce clubul gorjean s-a despărţit după reunire de încă patru jucători.

În locul celor plecaţi au sosit deja la echipă opt jucători noi şi numărul celor pe care antrenorul Călin  Cojocaru vrea să îi vadă este în creştere.

Pandurii a început în week-end seria partidelor de pregătire şi verificare, meciuri care îl vor  ajuta pe tânărul antrenor Călin Cojocaru să îşi dea seama de potenţialul elevilor săi şi al celor veniţi în probe. După primul test al iernii, în care echipa antrenată de Călin Cojocaru a remizat, scor 1-1, cu ocupanta locului 3 din Liga 4 Gorj, Vulturii Fărcăşeşti, tehnicianul a renunţat la trei jucători dintre cei urmăriţi la acest  prim meci.

Dacă la capitolul plecări în acest an se află fraţii Mihai şi Cătălin Cotolan, Robert Bratu şi Gabriel Oiţă, lista celor veniţi este ceva mai lungă. 

Alexandru Bodea, Cristian Iulian Ştefan şi Aurel Pirciu, toţi de la FCSB, Alexandru Catrici, Matei Babaua şi Alexandru Achiriloaei, toţi trei de la Rapid, Lică Mândrean de la Gaz Metan Mediaş, precum şi Cătălin Iovicin de la Bega Timişoara sunt jucătorii aduşi să completeze lotul.

Ultimul dintre cei veniţi, portarul Iovicin, era dorit în urmă cu trei ani de academia celor de la Real Madrid. În 2017, la vârsta de16 ani, acesta era anunţat ca transferat la Real Madrid, pentru suma de 100.000 de euro, a informat liga2.ro, dar transferul nu s-a mai concretizat.

La compartimentul portari Pandurii avea mare nevoie de întăriri, după ce Iulian Dinu şi Mihai Cotolan au reziliat contractele cu echipa, iar Alexandru Opriţa este suspendat pentru un cartonaş roşu primit la ultimul meci din 2019.

Între timp, după  reunire s-au mai alăturat lotului şi alţi jucători care au evoluat în tur dar au revenit mai târziu la pregătire, fiind învoiţi, Daniel Ciobanu, Kazuki Takahashi şi  Patrick Popescu, fiind aşteptaţi şi Lu Yuefeng precum şi Ludovic  Erhard.

Din lotul celor de la Pandurii mai fac parte şi juniorii promovaţi de antrenorul  Cojocaru la finalul anului trecut din pepiniera  proprie a gorjenilor, Alexandru Cuţitoiu, Horaţiu Peia, Albert Cornicioiu şi Gheorghe Leonard.  

Vizualizări: 1,456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: