Mihai Pintilii, atribuţii de secund în cantonamentul de la Marbella

Fostul căpitan de la Pandurii, Mihai Pintilii, şi-a găsit loc de muncă după ce s-a retras din activitatea de jucător la FCSB. Fostul jucător al FCSB și-a luat rolul de secund în serios și l-a ajutat pe Bogdan Argeș Vintilă la antrenamentele de la Marbella.

Îmbrăcat în trening de antrenor secund, Mihai Pintilii și-a dirijat colegii la ședințele de pregătire, înainte de a se băga la miuță alături de jucătorii lui Vintilă. Pintilii a plecat cu FCSB în cantonamentul din Marbella, Spania, deşi s-a retras din fotbal, după problemele avute în ultima perioadă de timp. Acum, fostul mijlocaş este alături de colegii săi, cărora le dă indicaţii pe teren.

Pintilii rămâne unul dintre cele mai influente personaje de la FCSB, iar acest aspect a fost confirmat şi de rolul pe care conducerea şi staff-ul i l-au atribuit. Fostul mijlocaş se comportă precum un  adevărat secund al lui Vintilă, iar la partida cu ruşii de la Lokomotiv Moscova şi-a luat rolul în serios. Pintilii a fost văzut în mai multe rânduri când le dădea indicaţii fotbaliştilor FCSB, care au greşit de mai multe ori în apărare în partida cu formaţia rusă.

Ultimele sezoane ale mijlocaşului care a plecat la FCSB de la Pandurii au fost marcate de mai multe accidentări. În actuala stagiune, Pintilii a jucat doar şapte meciuri pentru FCSB, fără să aibă nicio realizare importantă. În mod normal, contractul său cu FCSB expira la finalul sezonului, însă Pintilii a decis să pună punct de acum carierei, din moment ce nu mai poate juca la nivelul la care o făcea înainte.

Vizualizări: 546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: