Pandurii, egal la Târgu Jiu cu noul lider al Ligii 2

Pandurii Târgu Jiu a reuşit o surpriză în meciul din etapa a 19-a a Ligii 2, antepenultima a sezonului regulat, reuşind să încurce liderul din Liga 2. ASU Poli era cotată cu șanse mari să devină noul lider al Ligii 2 din etapa a 19-a şi a reuşit dar nu cu o victorie ci cu un egal cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1.

După remiza din etapa trecută, cu Aerostar Bacău, Pandurii sperau să nu piardă nici în acest weekend, cu ASU Politehnica, chiar dacă cele două echipe erau despărțite în clasament de 23 de puncte, gorjenii fiind pe ultimul loc, în timp ce bănățenii se aflau pe a doua poziție, la egalitate cu liderul FC U Craiova.

ASU Poli avea nevoie de cel puțin un egal pe terenul echipei Pandurii pentru a fi noul lider al Ligii 2, cu două etape înainte de sezonul regulat. Timişorenii au reuşit un egal dar au fost în pericol să piardă meciul, după ce „lanterna roşie” Pandurii a deschis scorul destul de uşor după ce a dominat prima parte a jocului.

După 19 minute de joc scorul a devenit 1-0 după un corner executat de Velcotă, la care Felipe Acosta s-a înălţat şi a reluat cu capul mingea în plasă, din 7 metri. Bucuria gorjenilor a durat doar cinci minute pentru că scorul a devenit 1-1, după ce Dorin Codrea a egalat cu un șut din 12 metri, pe jos, portarul Aldescu fiind mascat, a văzut mingea târziu, a atins-o puțin, dar n-a putut evita golul egalizator.

Acesta a fost şi scorul final deşi cei de la Pandurii puteau să mai înscrie, jocul prestat fiind printre cele mai bune din acest sezon. Antrenorul oaspeţilor, Dan Alexa, a fost trimis în tribună la pauză, primind cartonaş roşu după o altercaţie verbală cu arbitrul şi după ce a avut un schimb de replici cu antrenorul Călin Cojocaru, şi el sancţionat cu cartonaş galben.

Vizualizări: 1,628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: