Antrenorul George Zima, neliniştit înaintea jocului cu U Cluj

Energeticianul va avea un  meci dificil în prima etapă din acest an, întâlnind pe teren propriu pe U Cluj. Înaintea reluării campionatului, formaţia antrenată de George Zima a susţinut în week-end un ultim amical care nu a fost în măsură să îl liniştească pe antrenor.

ACS Energeticianul a a disputat în week-end ultimul meci de verificare înainte de reluarea campionatului Ligii a doua. Echipa a jucat pe terenul de la Petroşani, deszăpezit cu două zile înainte de meci, cu Flacăra Horezu. Scorul final a fost egal, 2-2, după ce gazdele au fost conduse cu 2-0, dar au reuşit să întoarcă rezultatul.  Vlad Rusu şi Alex Petruş au fost autorii golurilor revenirii pentru Energeticianul.

„A fost un ultim test înainte de primul joc oficial, care ne-a arătat încă o dată unde avem probleme. Am întâlnit o echipă pragmatică, care ne-a taxat la singurele lor ocazii importante, pe când noi am ratat şapte ocazii mari. Suntem în creştere din punct de vedere al vitezei de joc şi am arătat mult mai bine ca atitudine individuală, reuşind să revenim de la 0-2. Nu sunt liniştit în urma acestui joc, dar am încredere 100 la sută în băieţi că vor face un meci mare sâmbătă, cu ”U” Cluj, şi implicit un rezultat pozitiv", a spus după meci antrenorul George Zima.

La amicalul Energeticianului cu Flacăra Horezu, în tribune au fost şi reprezentanţi ai Universităţii Cluj. În acest ultim test, George Zima a trimis pe teren următoarea echipă:  Axinte - Petre, I. Guiti, D. Lung, Dragu - Gunie, Gîrbiţă, Cenaj, Cl. Petruş - Cioiu, Vl. Rusu. După pauză au intrat: C. Dică, Marinoiu - Tudorache, Misăraş, Voicu, R. Sandu, Al. Petruş, Iovu, Neacşa, Roşca şi Ionică.

În perioada de pregătire  Energeticianul a mai jucat trei amicale, obţinând următoarele rezultate: 4-1 de CSM Jiul Petroşani, 1-2 cu Unirea Alba Iulia şi 2-0 cu U Craiova 1948 CS 2.

Ultimele noutăţi din lotul celor de la Energeticianul sunt  atacantul Drilon Cenaj (ex Pandurii), Mihai Maxin (ex Brăila, fost la Pandurii), Sandu Iovu (ex Miroslava), dar şi Alexandru Petruş (mijlocaş, 19 ani) şi Claudiu Petruş (mijlocaş, 20 de ani), ambii jucători ai celor de la CFR Cluj.

Meciul de sâmbătă, din prima etapă din acest an, se va disputa pe terenul mare din Complexul Sportiv Jiul. Terenul a fost acoperit până săptămâna trecută, fiind degajat de zăpadă cu 15 oameni aduşi de la Târgu Jiu de preşedintele clubului Energeticianul, Alin Zgripcea, după cum a informat Pro Sport.Cu toate că a fost sub zăpadă terenul a rezistat şi este pregătit pentru confruntarea pe care Energeticianul o va avea sâmbătă, de la ora 13:00, cu ”U” Cluj.

Galerie foto




Vizualizări: 676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: