U Craiova aduce întăriri înaintea derby-ului cu FCSB

U Craiova completează lotul înaintea derby-ului cu FCSB. Formaţia din Bănie va beneficia în meciul cu FCSB de cel puţin un jucător în plus, deşi se tratează în acest moment încă două transferuri.

Sepsi Sf. Gheorghe a anunţat, printr-un comunicat oficial, că împrumutul mijlocaşului Stephan Drăghici (21 de ani), se va încheia înainte de termenul stabilit. Înţelegerea expira în vara acestui an, dar echipa din Covasna a considerat că nu mai are nevoie de serviciile fotbalistului. Al doilea nume care ar putea intra în lot pentru meciul cu FCSB este Stephane Acka (28 de ani). Fundaşul se pregăteşte în aceste zile cu U Craiova, dar până acum nu a semnat contractul. În acest moment, el aşteaptă decizia entităţilor specializate pentru a putea semna, iar dacă lucrurile se vor rezolva în cursul acestei săptămâni, ivorianul are şanse mari să fie în lot pentru meciul cu FCSB.

Posibilitatea legitimării lui Acka a fost adusă în discuţie şi de antrenorul Devis Mangia. Italianul a lăsat de înţeles că este un fotbalist pe care s-ar putea baza dacă va fi în cele din urmă legitimat. Dacă mutarea se va materializa, Acka se va întoarce la Craiova după un an şi jumătate. El a mai evoluat pentru echipa olteană în perioada 2014-2017, în care a îmbrăcat tricoul alb-albastru de 94 de ori (74 de prezenţe în Liga 1 şi 20 în Liga 2). După plecarea de la Craiova, fundaşul şi-a trecut în CV un singur club, Buyuksehir Belediye Erzurumspor, din prima ligă turcă, cu care a semnat din postura de jucător liber de contract. Acolo, a evoluat în 41 de partide, trecându-şi în cont un gol.

FCSB şi U Craiova se întâlnesc în derby-ul etapei viitoare, duminică, de la ora 20:00.

Vizualizări: 1,158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: