Meciul echipei Viitorul Târgu Jiu, anulat. Nouă infectaţi în lot

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a mai efectuat deplasarea la Buzău pentru meciul din etapa a noua a Ligii 2. Clubul a anunţat vineri seara că are nouă cazuri de jucători infectaţi cu COVID-19 şi a primit aviz nefavorabil din partea DSP Gorj pentru a juca acest meci.

Lotul de jucători al ACS Viitorul Târgu Jiu a efectuat testarea periodică pentru coronavirus, programată conform protocolului medical şi s-a constatat că are nouă jucători infectaţi. Vineri, cei de la Viitorul trebuia să se deplaseze la Buzău, pentru meciul din etapa a noua, dar clubul a anunţat oficial că echipa a intrat în izolare şi a suspendat activitatea sportivă. „După efectuarea ultimei testări conform protocolului medical emis de FRF, 9 dintre jucătorii clubului nostru au fost depistaţi pozitiv Sars Cov-19. În urma anchetei epidemiologice a DSP Gorj, şi, ulterior a primirii avizului nefavorabil în vederea desfăşurării jocului de mâine, din deplasare, de la Gloria Buzău, activitatea sportivă a fost sistată pentru următoarele 7 zile până la efectuarea unor noi testări! Atât staff-ul tehnic, cât şi jucătorii depistaţi negativ, se află în izolare, soluţie impusă de DSP Gorj”, se arată în comunicatul oficial al celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu.

Este posibil ca jucătorii să se fi infectat după meciul din Cupa României cu Viitorul Dăeşti, echipă care avea infectări în lot dar a primit totuşi acordul celor de la DSP să joace în cupă.

Primarul din Dăești, George Popolan, a anunțat joi, conform liga2.ro, că la echipa Viitorul Dăeşti, care activează în Seria 7 din Liga 3, şi care jucase cu o zi înainte în Cupa României, există patru cazuri de jucători pozitivi cu COVID-19. Aceștia sunt fostul internațional Florin Costea, Octavian Vasile și juniorii Gabriel Rizea și Marius Diaconescu.

Vizualizări: 870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: