Pandurii, cu moral bun înaintea meciului cu Ripensia

Pandurii a reuşit prima victoria din acest sezon şi acum încearcă să obţină, în partida cu Ripensia, şi prima victorie pe teren propriu. Aceasta ar veni după 17 luni de secetă pe terenul de la Târgu Jiu.

Pandurii va aborda meciul cu Ripensia cu moralul ridicat după ce, etapa trecută, a bifat la Reșița primul succes din acest sezon. Gorjenii speră să câștige și meciul de la Târgu Jiu cu Ripensia Timișoara și, astfel, să părăsească ultimul loc al clasamentului Ligii 2. În cazul unui succes, Pandurii ar egala la puncte adversara de sâmbătă și ar depăși Aerostar Bacău (3 puncte) sau Fotbal Comuna Recea (4 puncte), care au meci direct tot sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 9-a din Liga 2.

Antrenorul Călin Cojocaru este mulţumit că nu are infectări în lot şi va încerca să profite de problemele de lot cu care se confruntă, din cauza focarului de COVID-19, adversara Ripensia. ”Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă aflată, și ea, în zona retrogradării. Ripensia vine să-și vândă scump pielea la Târgu Jiu. Mulțumim lui Dumnezeu, cu COVID-ul nu avem nicio problemă. Avem câțiva jucători ușor accidentați, dar sper să-i recuperăm”, a spus antrenorul gorjenilor, citat de liga2.ro, acesta considerând că moralul bun şi încrederea în forţele proprii pot aduce o victorie: „Avem un moral bun după prima victorie cu Reșița și avem încredere că putem realiza multe lucruri împreună. Este o presiune în plus că jucăm cu o vecină de clasament, dar, în Liga 2, oricine poate să bată pe oricine”.

În acest moment, înaintea desfășurării etapei a 9-a a Ligii 2, Pandurii ocupă ultimul loc în clasament, cu 3 puncte, iar Ripensia se află pe poziția a 18-a, cu 6 puncte.

Vizualizări: 294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: