Bergodi nu concepe ală variantă decât victoria Craiovei

Antrenorul echipei  Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, şi jucătorul Ovidiu Bic au prefaţat joi meciul din această etapă al oltenilor cu Academica Clinceni. Confruntarea din etapa 8 a Ligii 1 va avea loc vineri, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Bergodi a subliniat ideea că echipa s-a antrenat bine şi trebuie să obţină maximum de la acest meci. Tehnicianul a anunţat că nu se poate baza pe Marius Constantin şi Ştefan Vlădoiu în jocul de vineri şi s-a arătat nemulţumit de faptul că şi în timpul pandemiei este nevoie de doi juniori în primul 11.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunţat brigada care va oficia întâlnirea dintre Universitatea Craiova şi Academica Clinceni, din etapa a 8-a a Ligii 1. Astfel, confruntarea de vineri, de la ora 21.00, de pe stadionul „Ion Oblemenco“, va fi arbitrată de Marian Barbu (Braşov). Acesta va fi ajutat de asistenţii Ovidiu Artene (Vaslui) şi Daniel Hulubei (Vaslui) şi de rezerva Robert Avram (Piteşti). CCA l-a desemnat observator pentru arbitraj pe Corneliu Fecioru (Bucureşti).

 Liga 1 – etapa 8:

Vineri, 23 octombrie – ora 18.00: Gaz Metan – FC Botoşani, ora 21.00: Universitatea Craiova – Academica Clinceni;

Sâmbătă, 24 octombrie – ora 14.00: UTA – Chindia, ora 19.30: Astra – Poli Iaşi, ora 21.45: Sepsi – Dinamo;

Duminică, 25 octombrie – ora 18.45: Viitorul – Argeş, ora 21.30: Voluntari – CFR Cluj;

Luni, 26 octombrie – ora 21.00: FCSB – Hermannstadt.

Vizualizări: 748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: