Antreprenor din Gorj, premiat la Gala "România ești TU"

Antreprenorul gorjean Mihai Olaru va participa la sfârșitul acestei luni la Gala "România ești tu" organizată la Palatul Parlamentului.

Evenimentul ajuns la cea de-a II-a ediție se va desfășura în data de 27 martie.

"Suntem invitați la Palatul Parlamentului la Gala „România ești tu”, pentru a ne fi înmanată Diploma de Excelență pentru Contribuția Adusă în Promovarea și Dezvoltarea Turismului Authoton. Gala „România ești TU” este probabil cel mai mare proiect de promovare a valorilor românești din ultimii 100 de ani. Aici sunt aduși în fața toți cei care aduc contribuție și valoare țării noastre prin implicare in proiecte de interes local si regional.Ne bucurăm că pasiunea și angajamentul nostru sunt vizibile și recunoscute și promitem să continuăm să promovăm tradițiile și tradiționalul așa cum putem mai bine", a scris Mihai Olaru pe facebook. 

Mihai Olaru deține Conacul Olarilor din Baia de Fier, proiectul de suflet al antreprenorului gorjean, dedicat tatălui său.  

Povestea conacului din Baia de Fier va fi cuprinsă în volumul al II-lea al cărții - „Îngeri pentru România”, autor Tatiana Tuță.

Vizualizări: 2,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: