Anunţuri de mediu

S.C. ICE SYP BALAŞ S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE DEPOZIT ŞI ÎMPREJMUIRE, propus a fi amplasat în mun. Tg-Jiu, strada Independenţei, Fn, Jud. Gorj. Informaţii privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Gorj, strada Unirii, nr 76, judeţul Gorj şi la sediul S.C. ICE DYP BALAŞ S.R.L. din localitatea Cărpiniş, str VI, nr. 69, jud Timiş, în zilele de luni-vineri, între orele 08-14. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj.

……………………………………………………..

SC STEJARUL LELEŞTI SRL cu sediul în localitatea Leleşti, jud. Gorj, anunţă depunerea documentaţiei pentru obţinerea autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor cu cod CAEN 1623 „Tâmplărie” şi Cod CAEN 3109 „Fabricarea de mobilă”, activităţi ce urmează a se desfăşura la punctul de lucru amplasat în localitatea Leleşti, jud. Gorj. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul APM Gorj, str. Unirii, nr. 76, telefon: 0253-215.384, fax: 0253-212.892, în termen de 20 de zile de la publicare.

……………………………………………………..

S.C. BLOCK GRANIT BUMBEŞTI S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Deschidere carieră, amplasare modul birouri, cântar”, propus a fi amplasat în extravilanul satului Pleşa, oraş Bumbeşti-Jiu, jud. Gorj. Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj din mun. Tg-Jiu, str. unirii, nr. 74, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmgj.anpm.ro. Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Gorj din Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 74, până la data de 07.10.2013.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: