Anunţuri de mediu

OBŞTEA BERCEŞTI-VLĂDOI, titular al proiectului „STUDIU ADIŢIONAL DE PRELUNGIRE A VALABILITĂŢII AMENAJAMENTULUI ACTUAL, AVÂND PERIOADA DE APLICARE 2014-2015”, din jud. Gorj, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a Avizului de mediu pentru proiectul menţionat şi declanşarea etapei de încadrare. Prima versiune a planului/programului poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, din mun. Târgu-Jiu, str. Unirii, nr. 76, jud. Gorj, de luni până joi între orele 9 – 11. Observaţii/comentarii şi sugestii se primesc în scris la sediul A.P.M. Gorj, în termen de 15 zile de la data publicării anunţului.

…………….

SC ANDREIONUTU-CON SRL, având sediul social în localitatea Târgu Jiu, str. Victoriei, nr. 195, jud. Gorj, anunţă depunerea documentaţiei pentru obţinerea autorizaţiei de mediu pentru activitatea Tăierea şi rindeluirea lemnului – cod CAEN 1610, pe amplasamentul situat la punctul de lucru din localitatea Pojogeni, nr. 75E, oraş Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj din Târgu Jiu, str. Unirii, nr. 76, telefon 0253-215.384, fax 0253-212.892, în termen de 20 de zile de la publicare.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: