Aparegio taie apa târgujienilor

Locatarii a peste 300 de blocuri nu şi-au plătit datoriile către Aparegio şi au rămas fără apă la robinete. Suma pe care societatea o are de recuperat depăşeşte 40 de miliarde de lei vechi.

Peste 300 de locuinţe care aparţin asociaţiilor 51, 125, 88 şi 39 din Târgu Jiu au rămas fără apă potabilă la robinete din cauza facturilor neachitate de către locatari. Alte 640 de locuinţe vor rămâne fără apă în perioada săptămânii următoare din aceleaşi cauze. „În acest moment avem patru asociaţii de proprietari cărora nu le mai furnizăm apă pentru că nu au plătit apa. Este singură măsură la care mai putem recurge în cazul în care oamenii nu vor sub nicio formă să plătească pentru serviciile furnizate de noi. Avem un program zilnic de sistare a asociaţiilor, iar pentru săptămâna viitoare alte şase asociaţii de proprietari vor fi debranşate de la alimentarea cu apă”, declară Ion Popescu directorul societăţii Aparegio.

Societatea Aparegio are de recuperat peste 40 de miliarde de lei vechi, dintre care 22 de miliarde de lei de la asociaţiile de proprietari, 4 miliarde de lei de la gospodării individuale, iar restul de la instituţiile din Gorj. Printre datornici se află şi Spitalul Judeţean cu cele trei secţii din Târgu Jiu cu o datorie de peste 620 de milioane de lei vechi şi Penitenciarul Târgu-Jiu cu o restanţă de 176 de milioane de lei vechi.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: