Arena Națională, folosită în lupta contra coronavirusului

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a anunțat pe pagina personală de facebook că Arena Națională va fi pusă la dispoziția operatorilor Telverde care preiau apelurile cetățenilor. Astfel, 200 de operatori își desfășoară deja activitatea în sălile rezervate, în mod normal, pentru mass-media.

Arena Națională este utilă în timpul pandemiei de coronavirus, facilităţile media ale celei mai importante arene din România fiind acum de folos  pentru Ministerul Sănătăţii . „Venim din nou în sprijinul cetățenilor și prin suportul logistic oferit insitiuțiilor din prima linie. Astfel, serviciul TELVERDE Covid 19 al Ministerului Sănătății funcționează în prezent într-un spațiu de peste 500mp, pus la dispoziție de Primăria Capitalei. Operatorii acestui serviciu au fost relocați în cadrul Arenei Naționale, Sălile Media Working 1 și Media Working 2. Aici beneficiază de infrastructura tehnică, materiale necesare pentru buna desfășurare a activității, utilități, servicii de curățenie, parcare, dar și de un autobuz STB dedicat preluării angajaților Ministerului Sănătății pe ruta Piața Unirii - Arena Națională. Locația este utilizată de aproximativ 200 de persoane, organizate pe 4 ture (24/7), coordonate de Institutul Național de Sănătate Publică. Vom continua să răspundem rapid oricărei solicitări a autorităților publice centrale, colaborarea și promptitudinea sunt vitale în această perioadă”, a transmis Gabriela Firea.

Federația Română de Fotbal nu are cum  să  mai folosească  acum Naţional Arena, după ce a anunțat, printr-un comunicat oficial, că toate competițiile de fotbal de pe teritoriul țării vor fi suspendate până la data de 31 martie din cauza pandemiei de coronavirus. Dacă situația se va agrava, atunci FRF poate prelungi perioada de suspendare.

Galerie foto


Vizualizări: 1,456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: