ACS Viitorul Târgu Jiu se laudă că are salariile la zi

ACS Viitorul Târgu Jiu este una dintre echipele din Liga 2 care se laudă că e cu plățile la zi în plină criză creată de coronavirus. Este vorba de o perioadă în care mai toate cluburile  din eşaloanele inferioare, dar şi cele din Liga 1, au mari datorii către jucători  şi recurg la şomaj tehnic sau reducerea contractelor.

Suspendarea competițiilor sportive în România, din cauza coronavirusului, va aduce pierderi financiare pentru cluburi, în special pentru cele mici, mai ales din ligile inferioare. Reducerile salariale sunt luate în calcul de majoritatea echipelor, pe lângă restanţele salariale  existente deja. Cristian Lupuţ, antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, spune că la echipa sa, pentru moment, nu s-a pus problema ca jucătorii să primească mai puțin decât sumele menționate în contracte şi că aceştia sunt  cu salariile la zi.

Antrenorul orădean a spus că oamenii din conducerea Viitorului au plătit la timp fotbaliștii, iar, în acest moment, nimeni nu are restanțe de primit. ”Deocamdată, la noi nu s-a pus problema cu neplata salariilor. Suntem la zi cu plăţile. Nu am discutat, sincer, cu conducerea, dar nu ni s-a spus nimic, nu s-a adus la cunoștința noastră faptul că trebuie să ne taie salariile. La noi, totul e plătit la zi”, a  precizat pentru Liga 2 .ro antrenorul Cristian Lupuţ.

ACS Viitorul Târgu Jiu ocupă locul 10 în Liga 2 după 24 de etape, cu 33 de puncte, fiind la egalitate cu SCM Gloria Buzău şi Farul Constanţa, echipe care stau mai bine, însă, la golaveraj.

Vizualizări: 870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: