Arestare cu scandal şi focuri de armă la Runcu

Un bărbat de 47 de ani din Peştişani a fost arestat preventive pentru 29 de zile după ce a agresat un poliţist, altercaţia finalizându-se cu focuri de armă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Gorj, bărbatul de 47 de ani a fost identificat de o patrulă pe DC Bâlta, comuna Runcu. Omul căra lemne cu o căruţă. Poliţiştii i-au solicitat bărbatului să se legitimeze, acesta refuzând atât să-şi decline identitatea cât şi să prezinte documente justificative pentru materialul lemnos transportat.

Bărbatul a devenit violent, fiind necesară încătuşarea sa, spun poliţiştii.

În scurt timp, la faţa locului au venit întăriri pentru bărbatul de 47 de nai. Două persoane, identificate ulterior ca fiind D.I.V., de 36 ani, fiul conducătorului atelajului, şi B.N., de 47 ani, ambii din comuna Peştişani, care au manifestat un comportament violent faţă de cei doi poliţişti.

Unul dintre aceştia, B.N., l-a agresat fizic pe unul dintre cei doi poliţişti, acesta a folosit armamentul din dotare, executând 2 focuri de avertisment în plan vertical. La Runcu a ajuns şi o echipă de la Serviciul de Intervenţie Rapidă, care i-a imobilizat pe cei trei.

Conducătorul atelajului a fost identificat ca fiind D.I., de 59 ani s-a ales cu dosar penal. Dar amicul său va sta 29 de zile la răcoare.

(M.M.)

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: