Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Arestarea lui Becali aduce PRM şi PNG Gorj în acelaşi sediu

 PRM şi PNG Gorj sunt gata să colaboreze în alegerile europarlamentare pentru a asigura un număr de voturi cât mai mare pentru lista pe care figurează Gigi Becali. Preşedinţii celor două filiale, Ion Fugaru, viceprimar al oraşului Târgu Cărbuneşti, şi Vili Pasăre, primar al comunei Dragoteşti, afirmă că de acum încolo vor deveni "fraţi de cruce" pentru a obţine un scor electoral cât mai bun, ambii regretând că o asemenea mişcare politică nu a fost făcută înaintea alegerilor parlamentare de anul trecut. Fugaru afirmă că partidul său este gata să găzduiască în spaţiul său din Târgu Jiu şi formaţiunea condusă de Vili Pasăre, PNG Gorj rămânând fără sediu în urma alegerilor parlamentare de anul trecut. Liderul PRM Gorj spune că lunea viitoare, cel mai târziu, va primi detaliile ce vor fi stabilite la nivel central pentru o colaborare cu PNG. "Era bine dacă se făceau şi ei şi noi fraţi mai de toamna trecută pentru că eu cred că acum amândoi erau parlamentari şi nu aveau problemele acestea. Alta era situaţia, dar au fost orgoliile. Cu PNG Gorj putem face multe acţiuni comune de acum încolo. Îi primim la noi în sediu, nu-i problemă, şi ne mobilizăm împreună pentru un scor electoral cât mai bun", spune Fugaru.
 Preşedintele PNG Gorj, Vili Pasăre, care este şi vicepreşedinte la nivel central al partidului, declară la rândul său, că, împreună cu PRM, partidul său va putea face o "surpriză plăcută" restului de formaţiuni politice. El crede că partidul care va fi cel mai dezavantajat de o astfel de mişcare va fi PSD, partid care, în Gorj, a câştigat mereu alegerile după 1990. "Pentru mine e o surpriză plăcută decizia luată de PRM în privinţa domnului preşedinte George Becali. Săptămâna viitoare vom avea şi noi o întâlnire la nivel central şi atunci voi putea să vă spun mai multe. Trebuia făcută frăţia aceasta mai demult, dar mai bine mai târziu decât niciodată", spune şi Pasăre.


Vizualizări: 66

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: