Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Arestările inspectorilor DSV îngreunează activitatea instituţiei

Angajaţii Direcţiei Sanitar Veterinară Gorj se confruntă, în această perioadă, cu un volum mai mare de muncă după ce unii inspectori au fost implicaţi în dosarul de evaziune fiscală al Mariei Lupulescu, administrator Lexistar. “În această perioadă am preluat atribuţiile colegilor noştri implicaţi în dosarul de evaziune fiscală. Va trebui să facem noi şi ceea ce aveau dânşii de făcut. Direcţia Sanitar Veterinară se confrunta şi înainte de această situaţie cu un deficit de personal, însă acum activitatea instituţiei este mult mai îngreunată. Domnul Firiza a fost mutat temporar în cadrul unui alt compartiment, iar în prezent se află în concediu, iar Ana Guţă este suspendată pe perioada în care este arestată”, a declarat la Radio Târgu Jiu Mircea Moldoveanu, purtătorul de cuvânt al DSV Gorj.

Acesta a mai precizat că activitatea angajaţilor DSV va fi concentrată pe acţiunile specifice perioadei de faţă. “Deşi e îngreunată activitatea instituţiei, ne vom concentra atribuţiile ca să acoperim solicitările de examene trichineloscopice, să verificăm unităţile unde se vor organiza mese festive şi să supraveghem mişcarea animalelor care se vând în perioada aceasta”, a menţionat Mircea Moldoveanu.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: