Arestat pentru că a agresat un poliţist

Un bărbat de 58 de ani, care a agresat un agent de poliţie în timp ce acesta îşi îndeplinea îndatoririle de serviciu, a fost reţinut de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor deosebit de grav. Iniţial, suspectul a fugit de la faţa locului încercând să se sustragă cercetărilor, însă poliţiştii l-au depistat la scurt timp, l-au imobilizat şi l-au condus la sediul unităţii de parchet.

În seara zilei de 20.08.2011, orele 20:15, poliţişti ai Postului de Poliţie Negomir au fost sesizaţi telefonic de către un localnic de 38 ani, despre faptul că are o stare conflictuală cu vecinul său, B.C., de 58 ani, generată de neînţelegeri asupra limitelor celor două proprietăţi.

Urmare a sesizării, la faţa locului s-a deplasat un agent de poliţie din cadrul postului de poliţie amintit. Intervenind pentru aplanarea altercaţiei dintre cele două persoane, care degenerase şi care avea loc pe drumul sătesc, în faţa locuinţei apelantului, B.C. l-a lovit pe agent, cu o scândură, în zona capului şi a antebraţelor. Imediat după ce a comis agresiunea suspectul a fugit de la faţa locului. Agentul a fost transportat la o unitate medicală pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Pentru căutarea şi depistarea suspectului agresiunii, în zonă au ajuns imediat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Gorj. După câteva ore de căutări, în jurul orelor 00:30, suspectul care se sustrăgea cercetărilor, a fost prins de către poliţişti.

Poliţiştii l-au imobilizat şi condus pentru continuarea cercetărilor, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea lui B.C. pe bază de ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor deosebit de grav.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 21 august, să fie prezentat Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: