Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Arestat pentru furturi din cabinete medicale şi notariale

Un tânăr de 18 ani, membru al unui grup infracţional suspectat de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale, cabinete medicale sau notariale, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.  Până în prezent, urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au stabilit că grupul infracţional, format din cinci persoane, printre care şi trei minori cu vârsta de 17 ani, a comis 7 infracţiuni de furt calificat pe raza municipiului Tg.Jiu.

La data de 30 aprilie a.c., principalii suspecţi de comiterea acestor fapte T.O.L., de 18 ani, V.I., de 22 ani, şi alte trei persoane, de 17 ani, toţi din municipiul Târgu Jiu, au fost depistaţi de către poliţişti şi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit că suspecţii, în perioada 13-27 aprilie a.c., au sustras din societăţi comerciale, cabinete medicale individuale şi dintr-un notariat public, amplasate pe raza municipiului Târgu Jiu, aparatură electronică, bani şi alte bunuri, prejudiciul fiind estimat la peste 10.000 lei. Poliţiştii au recuperat prejudiciul în proporţie de 70% şi au dispus reţinerea celor doi suspecţi majori pe timp de 24 de ore.

Duminică, 1 mai a.c., T.O.L. a fost prezentat Judecătoriei Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Instanţa de judecată a emis pe numele suspectului, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi recuperării prejudiciului.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: