Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Argint la Jocurile Olimpice de Tineret

Atletul Alexandru Mihăiţă Novac a cucerit medalia de argint la aruncarea suliţei, la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjng. Cea mai bună aruncare a atletului român a măsurat 73,98 metri, cu care a cucerit medalia de argint, după Lukas Moutarde (Franţa, 74,48 metri). Medalia de bronz a revenit sportivului Mark Xaver Schmolcz (Ungaria, 72,40 metri).

Prima medalie pentru delegaţia României a ajuns la judoka Ştefania Dobre, argint, la categoria 63 de kilograme. Au urmat două medalii de aur, cucerite de echipajele de dublu rame fără cârmaci ale României, feminin şi masculin, iar duminică încă una de argint, cucerită de Andrei Rareş Toader, la aruncarea greutăţii. Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) este o competiţie rezervată sportivilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani. România este reprezentată de 41 de sportivi, trei dintre ei fiind gorjeni. Este vorba de cele două fete care au obţinut medalie de aur la proba de dublu rame şi de  Mădălin Gheban, care a reuşit ieri locul 10 în Finala B de 800 metri. (A.P.)

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: