Aruncată din maşină de iubit

A fost la un pas de moarte pentru că a vrut să-și părăsească iubitul. O tânără de 29 de ani a fost aruncată din mașină de către iubitul său, în timp ce autoturismul se afla în mers. Scena șocanta s-a petrecut în municipiul Târgu Jiu, în zona Gării. Tânăra a ajuns la spital cu multiple traumatisme, însă starea sa de sănătate este stabilă.

Vestea că va fi părăsit de prietenă l-a înnebunit pe un tânăr de 27 de ani. Acesta s-a luat la ceartă cu iubita sa în maşină, iar în zona Gării din Târgu Jiu a aruncat-o pe tânără din maşina aflată în mers. Cei care au asistat la scenă au chemat imediat ambulanţa, iar fata a fost transportată la spital cu multiple traumatisme Varianta iubitului este alta însă. Acesta susţine că nicidecum nu a aruncat-o pe tânără din maşină, ci ea singură a sărit. Starea de sănătate a fetei nu este foarte gravă, însă şocul a fost unul puternic.

„S-a supărat că am luat cu taxi o prietenă comună şi fiind geloasă că am ceva cu persoană respectivă şi că merge prea des cu mine. A încercat de două-trei ori să sară din maşină în mers…“, a spus iubitul fetei.

La faţa locului s-a deplasat şi o echipă de poliţie care a deschis o anchetă. Poliţiştii au confirmat că nu a fost un eveniment rutier, ci o ceartă între doi tineri. 

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: