Asaltul spre play-off se dă în Banat !

Energia începe asaltul pentru play-off in Banat! Trupa lui Nikolic forţează victoria la Timişoara pentru a reveni in primele 8 locuri. Gorjenii au prins încredere după noile achiziţii din aceasta iarna şi cred că nimic nu le mai poate sta în cale.

Gorjenii merg optimişti în Banat. Au învins categoric Miercurea Ciuc pe teren propriu iar Timişoara e în criză. Bănăţenii au pierdut în ultimele 2 etape cu Târgu Mureş şi CSM Bucureşti.

Cu toate armele la atac !

Energia şi-a făcut viaţa grea în campionat după eşecurile consecutive de pe teren propriu cu Craiova, Cluj şi Piteşti. Darby şi compania trebuie să recupereze acum acele puncte pierdute, iar prima şansă e la Timişoara. Nikolic a prins aripi după super achiziţiile făcute în această iarnă, americanii Wisseh şi Kennerly şi sârbul Janjusjevic. „Toată lumea e mulțumită de evoluția celor trei jucători noi. Ne gândim însă acum spre meciul următor, un meci foarte important pentru noi. Fiecare meci de acum încolo e ca unul de calificare. Sunt convins că Energia este gata să joace un baschet bun și să ne impunem. Pentru a învinge la Timișoara, trebuie să jucăm foarte bine în defensivă. Timișoara are jucători foarte buni, care pot să înscrie câte 20-30 de puncte pe meci. Suntem încrezători pentru că acum, cu Wisseh, cu Janjusevic, sunt jucători care dau încredere și ne fac să credem într-un succes. În noua Energie, Wisseh și Janjusevic îl ajută mult pe Darby. Toată lumea știe că, după Crăciun, Darby a avut nevoie de ceva timp pentru a-și regăsi ritmul”, spune Nikolic care va avea toate „armele” la dispoziţie pentru asaltul din Banat, inclusiv pe Steffel, recuperat după o accidentare la spate. „Acum s-a antrenat bine într-un meci 5 la 5 și sperăm că i-a trecut. Împreună cu Steffel am avut o experiență sezonul trecut, când a jucat foarte mult singur. Probleme la spate a avut și sezonul trecut, în play-off.”

Avem o șansă bună de a ne impune deși nu vom avea un meci ușor, întâlnim o echipă puternică. Nu putem spune că 100% vom învinge la Timișoara, însă sunt optimist și cred că noua echipă a Energiei este gata să facă un meci mare.”

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: