Asociaţie de proprietari, verificată de sute de ori

O asociație de proprietari din Târgu-Jiu le dă mari bătăi de cap reprezentanților Primăriei Târgu-Jiu.  Este vorba de asociația numărul 39, la care încă din anul 2001 au apărut probleme. Numai în ultimii trei ani s-au făcut peste 100 de verificări aici, în urma unor sesizări care-i vizează pe cei care conduc asociația.

Președintele Asociației de Proprietari numărul 39 de Târgu-Jiu este în evidențele de la primărie Luță Constantin, numai că acesta și-ar fi dat demisia în luna noiembrie a anului trecut. Atunci l-a numit în locul său ca președinte interimar, până la întrunirea Adunării Generale, pe Gheorghe Angheloiu. Administrator a continuat să fie Nicolae Ignat.

Un locatar a sesizat din nou primăria, dar și poliția, pentru că atunci când a fost să achite dările la asociație a găsit acolo o persoană necunoscută. „La Asociația de Proprietari nr. 39 , Târgu-Jiu , a fost «plantat» un individ care nu are nicio legătură cu asociația, nu este angajat, nu este nici măcar proprietar. A fost președinte Luță Nicolae, l-a pus pe unul Angheloiu care nici nu știa de această numire ilegală, dar se ocupă Ignat care am înțeles că ar fi noul administrator. Acesta l-a adus pe unul Chițu să facă încasări. Aflându-mă la sediul asociației și constatând că individul care încasa banii de la unii proprietari nu este cunoscut, am sunat la 112, solicitând prezența unui echipaj de poliție. La finalul intervenției poliției, eu am fost sancționat cu amendă de la 100 la 500 de lei, pentru că aș fi solicitat, abuziv, intervenţia organelor”, a declarat Ion Popescu.

Sute de verificări făcute de primărie

Reprezentanții Primăriei Târgu-Jiu cunosc foarte bine situația de la această asociație „problemă”, însă nu pot face absolut nimic, în afara unor verificări. „Cei care trebuie să clarifice situația sunt tot proprietarii”, susține Toma Șărămăt, șeful compartimentului de îndrumare asociații din cadrul Primăriei Târgu-Jiu. „Nu vreau să discut despre această asociație. Cred că am făcut peste 100 de verificări la această asociație. Avem procese în instanță și discutăm după finalizarea acestora. Eu nu pot să intervin în problemele lor, ci să-i îndrum. Din câte știu eu este tot Șuță președinte, Ignat administrator și el face încasări. Noi în evidențe nu avem alt președinte și administrator. Probleme aici au apărut din anul 2001, iar eu am un dosar numai din ultimii trei ani. Problemele le pot rezolvat cei din comitet”, a declarat Şărămăt.

Vizualizări: 1,582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: