Atacuri în PSD: Popeangă - un frustrat, Călinoiu - un câine hăituit!

Disputele dintre preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, şi deputatul PSD, Vasile Popeangă, par să nu se termine. Ion Călinoiu susţine că a spus adevărul atunci când l-a făcut pe Popeangă „rătăcit prin Parlament”. Călinoiu l-a făcut şi frustrat după ce Popeangă l-a ameninţat cu un război deschis. La rândul lui, deputatul crede că Ion Călinoiu încearcă să-l forţeze să plece din partid. Popeangă îl aseamănă pe Călinoiu cu „un câine hăituit, care latră din când în când”.

Ion Călinoiu îi transmite lui Vasile Popeangă că nu ieşea niciodată deputat dacă el nu-i făcea campanie. „Domnul Popeangă e nemulţumit pentru că e domnul Popeangă. Aşa e domnul Popeangă, mai liber, mai frustrat, e treaba lui. Eu am spus adevărul privind prezenţa lui prin Parlament, iar adevărul îl supără pe om. Popeangă nu ieşea deputat dacă nu mă implicam eu în campanie direct. Vreau să-i amintesc clar de localităţile Dăneşti, Ţicleni, dar astea sunt discuţii fără nici un fel de substanţă. Bălăcăreala nu ţine la nimic şi avem de făcut multe treburi”, a declarat Ion Călinoiu.

Popeangă crede că vicepreşedintele PSD de la nivel central încearcă să-l forţeze să plece din partid. Ba mai mult, spune că Ion Călinoiu l-a exclus de pe liste ca să nu mai poată participa la alegerile organizaţiei judeţene. „Sunt absolut convins că vrea să mă forţeze să plec din PSD, dar nu o să reuşească. Vreau să vă spun că el face nişte mişcări mai demult, prima este aceea că mi-a luat trei localităţi din Colegiul meu, acum, cu ocazia organizării alegerilor din organizaţiile locale, respectiv organizaţia de la Băleşti, de la Rovinari şi de la Ţicleni, adică nu mi le-a mai lăsat mie să le coordonez eu, deşi sunt în Colegiul meu. Plus alte chestiuni de genul acesta. Acum, ca şi ultimă informaţie este aceea că m-a tăiat de pe listă ca să nu mai particip la alegerile din organizaţia judeţeană. Dacă nu sunt trecut pe listă nu voi putea participa la alegeri, e o informaţie de ultimul moment pe care n-am verificat-o încă”, a declarat Vasile Popeangă.

Popeangă: Călinoiu nu ştie ce înseamnă frustrat

Deputatul PSD susţine că şeful judeţului foloseşte expresii cărora nu le cunoaşte înţelesul: „Călinoiu nu se manifestă, dar lucrează pe ascuns. Eu îi transmit că în viaţa mea n-am fost frustrat, nici măcar atunci când am fost copil, pentru că viaţa mi-a oferit cam tot ce mi-am dorit şi nu mă simt deloc frustrat. În plus, eu cred că el nici măcar nu ştie ce înseamnă cuvintele astea pe care mi le atribuie, pentru că sunt greu de înţeles. Le prinde şi el aşa din zbor de cei care sunt prin jurul lui, ziarişti sau ce or fi ei, şi le preia şi le aruncă pe piaţa presei. Călinoiu este un tip hăituit, e ca un câine hăituit care începe din când în când să mai latre şi mai scoate câte o expresie. Pentru mine, un om imoral ca el şi un om care nici un fel de caracter nu are nici o valoare”, spune Popeangă.

Acesta susţine că, prin prezenţa lui Ion Călinoiu în mijlocul alegătorilor, a pierdut voturi. „În legătură cu ajutorul lui vreau să-i amintesc să nu uite că el niciodată nu a luat peste scorul partidului. El dacă a ieşit pe funcţiile pe care a ieşit, l-a scos partidul, deci nu avea cu ce să mă ajute pe mine pentru că orice prezenţă a lui însemna voturi mai puţine”, a declarat Popeangă.

DISPUTE

Neînţelegerile dintre Ion Călinoiu şi Vasile Popeangă au apărut încă de la sfârşitul anului trecut, însă s-au accentuat după ce deputatul a participat la votul din Parlament pentru desemnarea lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea SIE, în ciuda boicotului partidului.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: