Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au furat 40 de metri de cablu de la Cariera Pinoasa

În dimineaţa zilei de 29.03.2010, orele 04:05, Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către un inginer al Carierei Pinoasa, despre faptul că din incinta acesteia au fost sustras cablu electric (40-50 metri liniari), în valoare de aproximativ 1.000 lei.

În urma sesizării primite, la nivelul subunităţii de poliţie s-a constituit o echipă operativă. Efectuând verificări pentru identificarea suspecţilor, poliţiştii au oprit în trafic, în apropierea sediului exploatării miniere, la aproximativ un km de locul comiterii faptei, autoturismul condus de către B.M.C, de 22 ani, comuna Mătăsari, în care se mai aflau alţi trei bărbaţi, N.G., de 34 ani, U.C., de 50 ani şi A.D., de 25 ani, toţi din Mătăsari.

Având în vedere că cei patru bărbaţi nu-şi justificau prezenţa în zonă la acea oră, s-a procedat la controlul autoturismului. Cu această ocazie au fost găsite mai multe instrumente, utilizate de obicei la comiterea furturilor de cablu electric - un patent tip „electrician” şi un cutter metalic.

Continuând cercetările, poliţiştii au găsit pe traseul dintre locul comiterii faptei şi locul opririi autoturismului cu care se deplasau suspecţii, cablul reclamat ca fiind furat.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: