Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au furat balast din râul Motru

Poliţiştii au prins în flagrant 3 persoane care sustrăgeau agregate minerale din albia râului Motru.

În după-amiaza zilei de 14 august a.c., în jurul orei 13:45, acţionând pe raza comunei Cătunele, poliţiştii  din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au observat că din albia râului Motru, se excavează agregate minerale.

Aici a fost identificat  P.N., de 60 ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi, care, încărca cu un excavator în două autobasculante, conduse de B.D., de 26 ani, din comuna Cătunele, judeţul Gorj şi A.G., de 30 ani, din municipiul Motru, judeţul Gorj, balast excavat din albia râului.

La faţa locului au fost solicitaţi şi reprezentanţii Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj. Pe parcursul activităţilor de cercetare efectuate la faţa locului s-a constatat că în cele două autobasculante a fost încărcată cantitatea de 7,5 tone de agregate minerale, valoarea prejudiciului cauzat urmând a fi comunicată ulterior.

Cantitatea de agregate minerale a fost indisponibilizată şi lăsată în custodia unei societăţi comerciale, până la finalizarea cercetărilor. Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal, persoanele în cauză fiind cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: