Au furat cada şi caloriferele dintr-o casă

Doi tineri, printre care şi un minor de 17 ani, au fost reţinuţi de poliţişti, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În dimineaţa zilei de 10 martie 2011, poliţiştii Postului de Poliţie Plopşoru au fost sesizaţi  de către N.M., din oraşul Turceni, judeţul Gorj, despre faptul că în noaptea de 9 spre 10 martie a.c., persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei sale din satul Izvoare, comuna Plopşoru şi i-au sustras dintr-o dependinţă, 94 de ţevi metalice cu lungimea cuprinsă între 2,5-5 metri, 4 calorifere şi o cadă de baie, toate din fontă. Valoarea prejudiciului cauzat a fost estimată de către partea vătămată la suma de 4.000 lei.

Urmare a cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt B.D.D, de 18 ani şi un minor de 17 ani, ambii din comuna Plopşoru, judeţul Gorj.

Suspecţii au fost depistaţi de poliţişti pe raza localităţii de domiciliu. Au fost conduşi la sediul poliţiei şi, în urma probatoriului administrat, pe numele lor au fost emise ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti în proporţie de 30%.

Astăzi, 11.03.2011, cei doi suspecţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperării tuturor bunurilor sustrase de către aceştia.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: