Au furat dalele de beton de pe strada Slobozia

În data de 03.08.2012, ora 21:27, poliţiştii Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că pe str. Slobozia, se află trei persoane cu un atelaj hipo, care sustrag pavele din beton, din locul unde se efectuează lucrări de amenajare a străzii.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu. Cu această ocazie au fost depistaţi T.C.L., de 44 ani, R.C., de 50 ani şi T.V., de 43 ani, toţi din municipiu, care sustrăgeau de pe un balot dale din beton, ce aparţin Primăriei Târgu-Jiu. Până în momentul prinderii în flagrant, suspecţii sustrăseseră 23 dale de beton.

Suspecţii au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri, pe numele lor fiind constituit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În data de 05.08.2012, ora 01:30, patrula de siguranţa publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu i-a identificat pe F.I., de 55 ani şi E.F., de 42 ani, ambii din localitate, în timp ce aceştia sustrăgeau de pe strada Primăverii, un capac din fier pentru canalizare.

Poliţiştii i-au depistat pe suspecţi la o distanţă de aproximativ 50 de metri de locul faptei. Bunul a fost recuperat şi restituit societăţii prejudiciate.

Pe numele suspecţilor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 8,529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: