Au furat elemente de la un pod CFR

Cu ocazia unei acţiuni efectuate în complexul Staţiei C.F. Tg-Jiu şi pe trenurile de călători, cu participarea jandarmilor, poliţişti locali, inspectori C.F.R. şi inspectori I.T.M., au fost efectuate 21 controale pentru limitarea călătoriei frauduloase, cerşetoriei, muncii la negru şi pentru prevenirea furturilor din infrastructura C.F.R. .

Au fost constatate 8 fapte de natură contravenţională, valoarea amenzilor aplicate  fiind de 1.150 lei.

De asemenea, au fost patrulate 16 staţii C.F.R. şi 22 trenuri de călători fiind depistaţi un număr de 51 călători frauduloşi de la care au fost încasate suprataxe în valoare de 2.170 lei.

►La un punct de lucru al unei societăţi comerciale din Plopşoru, au fost identificate componente posibil sustrase din infrastructua C.F.R.  .

Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit că piesele respective provin de la un pod C.F.R., situat între staţiile C.F.R. Turceni-Borăscu, fiind sustrase de trei tineri cu vârste cuprinse între 22-26 ani, toţi din comuna Bolboşi, judeţul Gorj şi valorificate la acest centru de colectare deşeuri metalice.

Bunurile au fost restituite unităţii păgubite, iar împotriva celor trei persoane s-au întocmit acte premergătoare urmăriri penale pentru comiterea infracţiunii de sustragere componente de la infrastructura feroviară.

IPJ Gorj

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: