Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au spart faianţa pentru că nu au fost plătiţi

O femeie din Motru a fost nevoită să apeleze la ajutorul poliţiştilor după ce doi tineri i-au distrus zeci de bucăţi de faianţă şi gresie din bucătărie. Aceştia s-au enervat la culme atunci când proprietara apartamentului le-a comunicat că nu are banii cu care să le plătească munca. Tinerii „meseriaşi” fuseseră tocmiţi la negru, aşa încât poliţiştii au acum de făcut o anchetă şi în această privinţă. „R. Angelica a sesizat Poliţia Municipiului Motru cu privire la faptul că D. Ionuţ, de 26 ani şi S. Marinel, de 30 ani, ambii din localitate, i-au distrus 86 bucăţi faianţă din bucătăria apartamentului.

Verificând aspectele sesizate, poliţiştii au constatat că cei doi tineri efectuau lucrări de renovare în apartamentul reclamantei fără a avea autorizaţie în acest sens, iar la un moment dat, pe fondul neînţelegerilor legate de plata lucrărilor efectuate, cei doi au distrus cu un flex, bucăţile de faianţă din bucătăria locuinţei. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi exercitarea fără drept a unei profesii, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal întocmit să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale”, menţionează IPJ Gorj într-un comunicat de presă.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: