Lovit şi lăsat în mijlocul drumului

Un bărbat de 64 de ani din Târgu  Jiu a ajuns ieri la spital, după ce a fost lovit de un moped, al cărui şofer a fugit de la locul accidentului. Martorii povestesc faptul că imediat după accident, mopedistul a fugit fără să se uite la victimă.  Poliţiştii se chinuiesc să dea de urma şoferului.

Accidentul a avut loc pe strada Lotrului din Târgu-Jiu, unde un mopedist a lovit un bărbat de 64 de ani din oraş. Cei aflaţi în apropiere nu au reuşit să vadă cine e şoferul mopedului, pentru că acesta a fugit imediat de la locul accidentului. Singurul care a văzut tot ce s-a întâmplat este angajatul unei spălătorii, care spune că mopedul era condus de un tânăr, rănit şi el în urma căzăturii. „Am văzut un bărbat întins pe jos. Nu am ştiut ce se petrece. Un tânăr încerca să dea la pedală pe un moped şi nu pornea, iar când a pornit a fugit imediat. Era şi el lovit pe partea dreaptă a feţei, unde era plin de sânge. Apoi mi-am dat seama că avusese loc un accident. Dar când să mă uit după mopedist, acesta fugise deja. Omul era întins pe asfalt plin de sânge. Se lovise la cap şi un picior îi era rupt”, povesteşte martorul.

Nicolae Lazăr a fost imediat preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Spitalul de Urgenţă cu traumatisme craniene şi cu fractură la un picior.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului şi  identificarea şoferului. „Nu am descoperit deocamdată cine este şoferul mopedului. Ne vom mobiliza cu echipele din cadrul poliţiei rutiere pentru a-l depista”, declară Lucian Brâncuşi, agent  în cadrul SR Gorj

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: