Au spart nouă maşini într-o noapte

Doi gorjeni, printre care şi un minor de 15 ani, sunt suspectaţi că, pe parcursul unei singure nopţi, au săvârşit nu mai puţin de 9 furturi din autoturisme parcate pe raza municipiului Târgu Jiu.

Aceştia au fost depistaţi ieri de o patrulă mixtă formată din poliţişti ai Poliţiei municipiului Tg-Jiu şi jandarmi ai I.J.J. Gorj. Într-un autoturism au fost identificaţi cei doi, ambii din Bîlteni. „Cu ocazia controlului efectuat, în portbagajul autoturismului au fost găsiţi 9 acumulatori auto, precum şi o roată de rezervă. Întrucât suspecţii nu au putut justifica provenienţa bunurilor găsite asupra lor, aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu“, se arată pe nota de presă a poliţiei.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Tg. Jiu, care, urmare a investigaţiilor efectuate, au stabilit că acumulatorii auto şi roata de rezervă, bunuri evaluate la suma de 2.000 de lei, au fost sustrase de către cei doi suspecţi, în noaptea de 26 spre 27 octombrie, din autoturisme parcate pe raza municipiului Târgu Jiu.

Poliţiştii au identificat proprietarii acestor autoturisme şi urmează să le restituie bunurile.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: